De 5 best bewaarde vrouwengeheimen


Als er één ding is waar vrouwen goed in zijn, dan is het in dingen verbergen. Voor mannen, maar ook onder elkaar delen we niet altijd alles. De best bewaarde vrouwengeheimen lees je hier! 

(Psst, ook een geheim delen? Deel het geheim van Ten Cate Secrets met jouw vriendin en ontvang beide € 10,- korting)

1) We zijn niet zo ‘hulpeloos’ als mannen denken

1-Hulpeloos-secret-1
Een lamp laten ophangen, met (zware) spullen sjouwen of een probleem met de computer laten verhelpen. We laten ons maar wat graag door mannen helpen. We zijn nou eenmaal niet zo sterk of technisch onderbouwd zoals dat kerels dit zijn. Tenminste, dat laten we ze denken. Het zijn nu eenmaal niet de leukste klusjes. Een man helpt ook maar wat graag een vrouw uit de brand. Gewoon een win-win situatie dus.

2) We geven altijd meer geld uit dan we zeggen

2-geld-uitgeven-secret-1

We weten dat onze vriend het compleet onzin vindt om geld uit te geven aan accessoires of aan volgens hem te dure kleding. Die discussie voeren we dan ook gewoon niet meer. De prijskaartjes halen we er direct af,  we zeggen dat het in de uitverkoop was of leggen het spul gewoon direct in de kast. Wat niet weet, wat niet deert, toch?

3) We verwachten dat je het ziet…

3-complimenten-1

Of we nu naar de kapper zijn geweest, een nieuw shirt hebben gekocht of nieuwe schoenen; we verwachten dat onze partners, collega’s en zeker onze vriendinnen het zien en onze aankoop complimenteren. Tenslotte voelen we onszelf ook weer helemaal als nieuw. Maakt niemand er een opmerking over, dan zijn we toch stiekem een beetje teleurgesteld. Dit zeggen we niet, maar we attenderen onze omgeving hier vriendelijk op door na een poos alsnog te zeggen ‘Kijk wat ik heb gekocht…’ of ‘Zie je niets nieuws aan me?’. Dit betekent eigenlijk: let eens wat beter op!

4) Wat we werkelijk doen op Girls Night

4-girls-night-1

Geen kussengevechten in ons ondergoed, maar lange gesprekken. We praten de hele avond door. Van film kijken komt zelden iets terecht en ook spelletjes worden continu onderbroken door gesprekken. We praten over onze exen, delen onze frustraties over onze partners (ze worden stuk voor stuk doorgenomen) en hebben het over de problemen waar we mee worstelen. Geen plek voor een man dus.

5) Ons ondergoed is niet altijd even sexy

5-koukleumen-1

Wij vrouwen zijn koukleumen. Het liefst staat de verwarming de hele dag op 25 graden. Loopt de temperatuur onder de 20 dan klagen we direct. In de winter neemt het aantal discussies tussen mannen en vrouwen dan ook weer toe. Zowel thuis als op het werk. Als we op wintersport gaan pakken we onze koffer vol met thermokleding. Het liefst dragen we deze thermokleding gewoon de hele winter door. Misschien niet zo sexy, maar wel lekker comfortabel!

Don’t keep these Secrets all to yourself!

Wil jij ook een geheim delen? Deel het geheim van Ten Cate Secrets met jouw vriendin en ontvang beide € 10,- korting!

Neem deel aan Ten Cate Secrets actie

terug